TRETMAN VODA
TRETMAN ZRAKA
NOVOSTI
„Voda i priroda“

„Voda i priroda“


Firma Regeneracija d.o.o. je učestvovala kao jedan od izlagača na zajedničkoj balkanskoj konferenciji i sajmu pod nazivom „Voda i priroda“, koji je organiziralo udruženje vodovoda Albanije SHUKALB i Kosova SHUKOS, u Tirani u periodu od 7. do 9. Novembra 2018. godine.

Tokom trajanja sajma i konferencije, štand naše kompanije je bio veoma posjećen, te je izazvao velika interesovanja učesnika konferencije i posjetilaca u proizvode firme.

mehr lesen
RENEXPO BIH

RENEXPO BIH


U Sarajevu u periodu od 24. do 25. Oktobra 2018. godine održan je 5. Međunarodni sajam i konferencije RENEXPO BiH na temu obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti, zaštiti životne sredine i upravljanju vodama.

Firma Regeneracija d.o.o. je po prvi put zauzela učešće na ovogodišnjem sajmu i konferenciji „Održivo upravljanje vodama – Vodosnabdijevanje, odvodnja i tretman otpadnih voda u BiH, sa temom „Pozitivni primjeri prihvata i prečišćavanja sanitarno fekalnih i oborinskih voda na području BiH“.

mehr lesen
Novi certifikati

Novi certifikati


Nakon uspješno sprovedenog recertifikacijskog audita, kompaniji Regeneracija iz Velike Kladuše svečano je uručen certifikat za sistem upravljanja kvalitetom i okolišem prema zahtjevima međunarodnih normi.
Svečana dodjela certifikata EN ISO 9001:2015 i EN ISO 14001:2015. održana je dana 13. septembrau Sarajevu, gdje je direktor TUVADRIA Sarajevo Muamer Peljto certifikat uručio direktoru Regeneracije Edinu Miljkoviću.

Obnovom certifikata, Regeneracija je potvrdila svoje temeljno opredjeljenje za trajnim unapređivanjem kvalitete vlastitog rada i postupanja, a sa ciljem zadovoljavanja potreba i očekivanja svojih korisnika njezinih usluga.

mehr lesen

Nummer zufriedener Kunden

486
ZASTUPNIŠTVA